FSM DEMİRBAŞ
Basın Odası
  • Basın Resim
FSM Demirbaş otomotiv güvencesi ile 12 Otobüs teslimatı

Temsa, BMC ve Karsan şehir içi otobüslerinin yetkili bayisi FSM Demirbaş otomotiv, araç yenileme de Özel Halk otobüsü esnafının tercihi oluyor.

FSM Demirbaş otomotiv güvencesi ile 12 Otobüs teslimatı
Uzun yıllar Özel Türkiye ve İstanbul’da Özel Halk otobüsü esnafı ile istek ve talepleri hakkında yakın diyalog kuran FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve ekibi araç yenileme de esnafın da ilk tercihi oluyor.

26 Eylül Çarşamba günü yapılan 12 araçlık teslimat ile İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında çalışan C-808, C-815,C-818, C-822-C823,C-810,C-813, C-071 ,A-371,A-017,A-248 ,A-378 kod nolu Özel Halk otobüs işletmecileri araçlarını FSM Demirbaş otomotiv satış müdürü Hasan Özçelik ve FSM Demirbaş otomotiv genel müdürü Ferhat Demirbaş’tan teslim aldılar.

Özulaş A.Ş. yönetim kurulu üyesi İbrahim Ayılmazdır teslimatta yaptığı açıklamada;’’ FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, esnaf dostu olarak bizlere kampanya yaparak  yardımcı oluyor, kendisine ekibine teşekkür ediyoruz. Yaptığımız araç değişikliği ile hem yolcularımız daha kaliteli ve konforlu araçlar ile seyahat edecekler, hem de  işletmeciler yeni teknoloji harikası araçlar ile güvenli bir şekilde yolcularını taşıyacaklar.

Dolayısıyla FSM Demirbaş otomotiv güvencesi ile satın aldığımız otobüsler bizlerin ekmek parası oluyor ve  ayrıca yolcularımıza kaliteli  ve konforlu  hizmet  vererek yolcu memnuniyetini de sağlıyoruz’ ’dedi.

Topluulasimhaber.com-26.09.2017